Μαγευτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος ...

Προσφέρουμε αυθεντική Κερκυραϊκή φιλοξενία και φιλική εξυπηρέτηση!

Διαμερίσματα

Το συγκρότημα διαθέτει τους ακόλουθους τύπους διαμονής:

Στούντιο: το καθένα με μία κρεβατοκάμαρα, δωρεάν Wi-Fi, κουζίνα/τραπεζαρία, μπάνιο με ντουζιέρα, μπαλκόνι, κλιματισμό και τηλεόραση.

Διαμέρισμα Δύο Δωματίων: το καθένα με δύο κρεβατοκάμαρες, δωρεάν Wi-Fi, ενιαίο σαλόνι και κουζίνα, μπάνιο με ντουζιέρα, μπαλκόνι, κλιματισμό και τηλεόραση.

Διαμέρισμα Τριών Δωματίων: το καθένα με τρεις κρεβατοκάμαρες, δωρεάν Wi-Fi, ενιαίο σαλόνι και κουζίνα, μπάνιο με ντουζιέρα, μπαλκόνι, κλιματισμό και τηλεόραση.

Τα δωμάτιά μας: ΣτούντιοΔιαμερίσματα 2 ΥπνοδωματίωνΔιαμερίσματα 3 Υπνοδωματίων

Στούντιο

Τα στούντιο του συγκροτήματος είναι κατάλληλα για δύο άτομα. Το καθένα διαθέτει μία κρεβατοκάμαρα διακοσμημένη με παραδοσιακά έπιπλα, δωρεάν Wi-Fi, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπέζι και καρέκλες, μπάνιο με ντουζιέρα, και μπαλκόνι με μοναδική θέα.

Διαμερίσματα 2 Υπνοδωματίων

Τα διαμερίσματα διαθέτουν δύο άνετες κρεβατοκάμαρες διακοσμημένες με παραδοσιακά έπιπλα, μπάνιο με ντουζιέρα, δωρεάν Wi-Fi, και μεγάλο ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και τηλεόραση.

Διαμερίσματα 3 Υπνοδωματίων

Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και διαθέτουν τρεις πραδοσιακά διακοσμημένες κρεβατοκάμαρες και μεγάλο ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi, τραπεζαρία και τηλεόραση.